21
Jun
2020
0

Το Σεξουαλικό Μανιφέστο

Το Σεξ ως φαντασία του μυαλού έχει περιορισμούς.
Το Σεξ ως η έκφραση του εαυτού δεν έχει περιορισμούς.

Αν έχεις ανοιχτό μυαλό, χωρίς εγωισμό, χωρίς καμία μορφή σκέψεων, το σώμα σου ανοίγει φυσιολογικά. Όταν το σώμα σου είναι ανοιχτό δεν υπάρχει καμία ένταση μέσα του και όλες οι αισθήσεις βρίσκονται στην πληρέστερη κατάσταση επικοινωνίας με το εξωτερικό περιβάλλον. Κάθε επαφή γίνεται μια τέλεια ηλεκτρομαγνητική σύνδεση και το σώμα μπορεί να απολαύσει την ευχαρίστηση άμεσα. Οι αισθήσεις υπάρχουν ως μια αδιαίρετη και συνεχής κατάσταση και δεν είναι μια επίδραση κάποιας δραστηριότητας.

Όταν κάνεις σεξ και ο εγωισμός σου είναι ενεργοποιημένος, το μυαλό δίνει εντολές, οι οποίες είναι βασισμένες σε περιοριστικά προγράμματα και αν τις αποδεχτείς αυτοπεριορίζεσαι. Αντίθετα, αν όταν κάνεις σεξ, απενεργοποιήσεις το μυαλό σου δεν υπάρχουν εντολές που πρέπει να υπακούσεις, και έτσι είσαι ελεύθερος να εκφράσεις τον εαυτό σου και να ζήσεις την εντελέχεια της φύσης σου εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή.

Το Σεξ είναι πολύ σημαντικό γιατί μέσα από αυτό μπορείς να μάθεις πως να ανοίγεις το μυαλό σου, δηλαδή, να απελευθερώνεις τον εαυτό σου από τον εγωισμό της συνείδησης με τον πιο φυσικό και ευχάριστο τρόπο.

Κάθε Σχολή Μυστηρίου, στην ανθρώπινη ιστορία, εξερευνά το Σεξ ως Αυτό-Έκφραση.

Οι μαθητές της Σεξουαλικής Ακαδημίας πρέπει να αριστεύσουν στο Σεξ, ώστε να ενεργοποιηθεί απόλυτα η Καρδιά τους. Και όλα γίνονται για την Πνευματική Αφύπνιση, δηλαδή για να γίνει ο μαθητής ένα Ελεύθερο Πνεύμα ως Άνθρωπος ανάμεσα σε Ανθρώπους. Το Σεξ είναι το τέταρτο μυστήριο που πρέπει οι μαθητές να εξερευνήσουν, να μάθουν και να αριστεύσουν.

Εξερευνάς το σεξ με πολλούς σεξουαλικούς συντρόφους. Μαθαίνεις το σεξ με εκείνους τους σεξουαλικούς συντρόφους που έχουν ανοιχτό μυαλό. Αριστεύεις στο σεξ μόνο με έναν σεξουαλικό σύντροφο, ο οποίος έχει ανοιχτό μυαλό και μπορεί να αφυπνίσει την Καρδιά σου. Όταν κάνεις σεξ και η Καρδιά σου είναι ενεργοποιημένη, νοιώθεις μια βαθύτερη σύνδεση με το σεξουαλικό σου σύντροφο, τα συναισθηματικά σας κέντρα διευρύνουν το ένα το άλλο, τα δύο σώματα γίνονται ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και με αυτόν τον τρόπο φτάνεις την πνευματική ελευθερία και μπορείς να ταξιδέψεις και να εξερευνήσεις όλες τις διαστάσεις!

Σεξουαλικές Τάξεις

1η Τάξη – Εξερεύνηση του Σεξ (ηλικία: 14-21)
2η Τάξη – Εκμάθηση του Σεξ (ηλικία: 21-28)
3η Τάξη – Αρίστευση του Σεξ (ηλικία: 28-35)

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ολοκληρώνουν καν την πρώτη τάξη. Δεν εξερευνούν ποτέ το σεξ κατά την διάρκεια της ζωής τους. Τι ανοησία!

Εξερευνώντας το Σεξ

Υπάρχουν, για παράδειγμα, 40 σεξουαλικές στάσεις, σύμφωνα με την μέθοδο “Κάμα Σούτρα”, τις οποίες πρέπει να εξερευνήσεις 10 φορές με τουλάχιστον 10 διαφορετικούς σεξουαλικούς συντρόφους. Ώστε να μπορείς να βγάλεις αντικειμενικά συμπεράσματα για αυτές τις εμπειρίες. Είναι αυτονόητο πως μπορείς να εξερευνήσεις το σεξ με εκατοντάδες ανθρώπους. Η επιλογή είναι δική σου ευθύνη και οποιαδήποτε κριτική δεν υπάρχει.

Μαθαίνοντας το Σεξ

Αφού έχεις ολοκληρώσει την εξερεύνηση του σεξ, είσαι έτοιμος να πας βαθύτερα στις ποιότητες των σεξουαλικών εμπειριών που βασίζονται όμως σε αντικειμενικά συμπεράσματα. Σε αυτό το στάδιο πρέπει να επαναλάβεις, για παράδειγμα, τις 40 σεξουαλικές στάσεις του “Κάμα Σούτρα”, αλλά μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση.

Υπάρχουν 8 σεξουαλικές κατευθύνσεις και πρέπει να νοιώσεις τις σεξουαλικές απολαύσεις μέσα από αυτές. Αν δεν είσαι αμφιφυλόφιλος (bisexual) τότε υπάρχουν 6 σεξουαλικές κατευθύνσεις. Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις το σεξ είναι μέσα από μία σχέση με έναν συμβατό σεξουαλικό σύντροφο, που έχει ανοιχτό μυαλό και βρίσκεται στο ίδιο στάδιο με εσένα.

Αριστεύοντας στο Σεξ

Μετά την εξερεύνηση και την εκμάθηση του σεξ θα είσαι έτοιμος να αριστεύσεις σε αυτή την “ιερή” ανθρώπινη εμπειρία. Σε αυτό το στάδιο υπάρχει μόνο μία προϋπόθεση, η Καρδιά σου πρέπει να είναι Ενεργοποιημένη.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ενεργοποιήσεις την Καρδιά σου, μέθοδοι, διαλογισμοί, ασκήσεις, αλλά ο πιο εύκολος είναι να παραδοθείς στην Συγχρονικότητα: δηλαδή, όταν θα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις, η Ζωή – χρησιμοποιώντας το Συλλογικό Συνειδησιακό Πεδίο (Unified Consciousness Field) – θα σου παρουσιάσει έναν άνθρωπο με μια μοναδική ιδιοσυχνότητα, που θα αφυπνίσει την Καρδιά σου μέσα σε 3 δευτερόλεπτα με ένα απλό βλέμμα. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις, για να ενεργοποιήσεις την Καρδιά σου, είναι να τον κοιτάξεις κι εσύ με απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Όταν δύο συμβατοί άνθρωποι κοιτάνε ο ένας τον άλλον – με απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους – οι Καρδιές τους ενεργοποιούνται και οι δύο ιδιοσυχνότητες διευρύνουν η μία την άλλη. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις το εξής: αυτές οι φυσικές ιδιοσυχνότητες των σωμάτων δεν συμπληρώνουν η μία την άλλη – δεν μπορείς να αριστεύσεις στο Σεξ αν πιστεύεις ότι δεν είσαι ένα ολοκληρωμένο άτομο ή ότι χρειάζεσαι “το άλλο σου μισό”. Πρέπει να πιστεύεις απόλυτα στον εαυτό σου για να αριστεύσεις σε αυτό το ανθρώπινο μυστήριο.

Απεριόριστη Ηδονή

Δύο συμβατοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν σεξ με την Απόλυτη Ενεργητική Δράση (Certain Positive Action) – με το συνηθισμένο τρόπο, που ονομάζεται “Ταντρικό Σεξ” – ή να δοκιμάσουν την Απόλυτη Παθητική Δράση (Certain Negative Action) χωρίς να έχουν καμία σεξουαλική επαφή! Με την δεύτερη μέθοδο, οι άνθρωποι ακουμπάνε τις παλάμες τους, κοιτάνε ο ένας τον άλλον με απόλυτη εμπιστοσύνη και αναπνεύουν. Σταδιακά η εμπειρία της αναπνοής “συγχρονίζεται” και τα δύο όντα ενώνονται ως ίσα. Όσο διαρκεί η επαφή οι ιδιοσυχνότητες δημιουργούν μια “αλυσιδωτή-αντίδραση” ως ανάδραση και στα δύο σώματα. Η ευχαρίστηση του ενός μεταφέρεται στο συναισθηματικό κέντρο του άλλου. Ένα ζεστό κύμα γεμίζει τα σώματα και δημιουργείται ένα αίσθημα αληθινής ευφορίας.

Αυτή η σεξουαλική εμπειρία δεν έχει όρια, και ονομάζεται: Οργασμός της Αναπνοής (The Breath Orgasm).

Έρωτας & Εμπιστοσύνη

Η αρίστευση στο Σεξ αφορά τον Έρωτα. Κι ο Έρωτας είναι μία διαδικασία: ανοίγεις την Καρδιά σου, το Συναισθηματικό σου Κέντρο στον σεξουαλικό σου σύντροφο. Αυτό προϋποθέτει την εμπιστοσύνη. Πρέπει να είσαι ο ζωντανός λόγος, χρειάζεται να είσαι η λέξη: Εμπιστοσύνη!

Η Αγάπη είναι η ρίζα, η Απόλυτη Ελευθερία του Πνεύματος.
Ο Έρωτας είναι ο κορμός, η Συναισθηματική Επικοινωνία της Καρδιάς.
Και το Σεξ είναι το άνθος, οι Άπειρες Αισθήσεις του Σώματος.

Κάνεις Σεξ. Νοιώθεις Έρωτα. Είσαι Αγάπη.

You may also like

Νοητικό Μηχανιστικό Σύστημα
Ζωτική Λειτουργία
Ιδιοσυχνότητα
Φυσιολογική Ροή Ζωής