14
Apr
2017
0

Τι Κάνουν Οι Ξανθές Όταν Είναι Μόνες

Ακατανόητα διαφημιστικά κείμενα για το βιβλίο “Τι Κάνουν Οι Ξανθές Όταν Είναι Μόνες” που τα έφαγε (ευτυχώς) ο δαίμων της τυπογραφίας.

26.09.2013

Είμαι άτολμος αισθηματίας, τι να κάνω. Η ειμαρμένη μου πετάει βοτσαλάκια στο δρόμο μήπως τα ακολουθήσω, ενώ η μούσα του έρωτα κινεί τα νήματα στο κουκλοθέατρο της καρδιάς μου. Εκείνη είχε μια ομορφιά αισθησιακά κινηματογραφική. Έλαμπε μέσα στο άτακτο σκοτάδι. Το άγγιγμα της μεταξένιο, το βλέμμα της ανάλαφρο, αθώα υποσχόμενο. Ανάβλυζε μια αύρα οικογενειακή αν και έσταζε μια ανελέητη ιδιοσυχνότητα σιροπιαστής λαγνείας. Τα μαλλιά της χόρευαν στην θαλπωρή του προβολέα και χαμογελούσε προσφέροντας σε όλους αυτό που ποτέ δεν έδωσε σε μένα.

Το όνομα μου είναι Ριχάρδος και τώρα μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία μου.

22.12.2012

Η αρχοντοδιαβολεμένη λεμονόκουπα της απραξίας έχει ανάψει χιλιάδες μικροσκοπικά κάρβουνα κάτω ακριβώς από τις πατούσες μου, στην γωνία Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής ένα κορίτσι καλοκαμωμένο και πικάντικο μοιράζει πένθιμα σιωπηλά εμβατήρια επειδή δεν πρόλαβε να βουτήξει στο σκουριασμένο τρένο της καψούρας.

Μια περιρρέουσα υποκρισία ρίχνει αγκίστρι στα αυτιά των περαστικών κι εγώ φορτωμένος οργισμένη σκωπτική διάθεση κλοτσάω τις γόπες στο πεζοδρόμιο ως ένας ανώνυμος εκκολαπτόμενος Πανιωνάρα-Ολέ-Αναστώπουλος. Οι δείκτες των ρολογιών δεν θέλουν να μετακινηθούν και το μυαλό μου θολώνει, μοιάζω σαν τον ξεκούρδιστο τενόρο της οπερέτας, σαν τον πληγωμένο παραλογισμό της αριστοκρατίας, σαν μια ανομολόγητη επιθυμία για φτέρνισμα.

Αψού! Γείτσες, μου λέει χαρωπά η πικάντικη πιτσιρίκα και σαν πλησιάζει πιο κοντά νιώθω ένα θαυμάσιο λυρικό λογοτέχνημα να ωριμάζει ανάμεσα στα πόδια μου.

Το όνομα μου είναι Ριχάρδος και τώρα μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία μου.

22.10.2012

Διάβασα το βιβλίο που μου έδωσες, 666 σελίδες μιζέρια στους πιο μικρούς τυπογραφικούς χαρακτήρες που εκτυπώθηκαν ποτέ από την εποχή του Γουτεμβέργιου. Το λάτρεψα βλαμμένη, αρρώστησα, αλλά το λάτρεψα. Είχε έρωτες, ρομάντζα, φλερτ, χωρισμούς, πάθη, ίντριγκες, ακολασίες και ευφημισμούς. Είχε κότερα, σαλέ, πισίνες, σαμπάνια, χλιδή. Είχε ωραίους χαρακτήρες, άντρες αρσενικά και γυναίκες θηλυκά.

Το λάτρεψα βλαμμένη και έκλαψα ζουμερά σαν μικρό άγουρο κοριτσάκι. Καθόλου δεν με ενόχλησε που ήταν γραμμένο στα ιαπωνικά. Ο έρωτας δεν έχει σύνορα και λεξικά, τα νιώθει όλα με την καρδιά.

Το όνομα μου είναι Ριχάρδος και τώρα μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία μου.

01.09.2012

Δεν χρειάζομαι βουτιές στην θάλασσα γιατί κάνω καθημερινά μακροβούτι στον ωκεανό την ανθρώπινης κενοδοξίας. Φουσκώνω τα μπρατσάκια μου με τον αέρα της θηλυκής γοητείας και διασχίζω το πέλαγος άφοβα. Δεν έχω προορισμό και αυτός έχει την καλοσύνη να μην με περιορίζει.

Το όνομα μου είναι Ριχάρδος και τώρα μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία μου.

You may also like

Νοητικό Μηχανιστικό Σύστημα
Ζωτική Λειτουργία
Ιδιοσυχνότητα
Φυσιολογική Ροή Ζωής